Supportinformatie

Gebruikt u onderstaande contactinformatie wanneer u vragen heeft aan uw locale supporters:

Contactgegevens van uw locale technische-supportteam

Supporttelefoonnummer +31 (0)23 5124 124 (Optie 2)
E-mailadres support@nl.schneider-electric.com
Adres Schneider Electric The Netherlands B.V.
  Taurusavenue 133
  2132 LS
  Hoofddorp
  Nederland

Meer informatiebronnen om u verder te helpen

Hier vindt u een aantal links, die u verwijzen naar meer informatie over onze software, manuals en hardware.

Producthandleidingen
Europese driver-lijst
Wereldwijde driver-lijst
Wereldwijde support-pagina

Meer informatie, voorbeeldprojecten en software-update-informatie vindt u op onze wereldwijde support-pagina "Otasuke Pro!". Klik op de onderstaande banner om direct naar de wereldwijde support-pagina te gaan.