Support Information

For tekniske spørgsmål relateret til vore produkter, kan du bruge oplysningerne nedenfor til at komme i direkte kontakt med vores support:

Direkte kontakt med dit lokale support-team

E-mail adresse support@pro-face.dk
adresse Schneider Electric Danmark A/S
  Lautrupvang 1
  2750 Ballerup
  Danmark

Flere ressourcer til at hjælpe dig

Mere information om vores software, manualer og hardware kan findes via disse links

Produkt manualer
Europæisk driver liste
Global driver liste
Global support side

Mere information, prøveprojekter og software-opgraderings oplysninger kan findes på vores globale support-side "Otasuke Pro!". Klik nedenfor for at navigere til vores Globale Online support.