Support-informatie

Gebruikt u onderstaande contactinformatie wanneer u vragen heeft aan uw locale supporters.

Contactgegevens van uw locale technische-supportteam

Support-telefoonnummer +32 (0) 2 373 75 02 (NL + optie 2)
+32 (0) 2 373 75 01 (FR + option 2)
E-mailadres customer-service.be@schneider-electric.com
Adres Schneider Electric nv/sa
  Dieweg 3
  1180 Brussel
  België

Meer informatiebronnen om u verder te helpen.

Hier vindt u een aantal links, die u verwijzen naar meer informatie over onze software, manuals en hardware.

Producthandleidingen
Europese driver-lijst
Wereldwijde driver-lijst
Wereldwijde support-pagina

Meer informatie, voorbeeldprojecten en software-update-informatie vindt u op onze wereldwijde support-pagina "Otasuke Pro!". Klik op de onderstaande banner om direct naar de wereldwijde support-pagina te gaan.